ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Το εργοστάσιο μας είναι εξοπλισμένο με προηγμένης τεχνολογίας μηχανήματα κοπής και διαμόρφωσης της γαλβανισμένης λαμαρίνας τα οποία μας δίνουν απεριόριστες δυνατότητες χειρισμού των ρολών της λαμαρίνας ώστε να ικανοποιούνται και οι μεγαλύτερες απαιτήσεις των πελατών, ενώ ταυτόχρονα η τελική τεχνική κατασκευή έχει δεδομένη και σταθερή ποιότητα.

Η δυναμικότητα του εργοστασίου μας είναι 5000 – 6000 kg αεραγωγών ορθογωνικής και κυκλικής διατομής ημερησίως (σε οκτάωρη απασχόληση).

Η χάραξη και η κοπή των τμημάτων του αεραγωγού γίνεται γρήγορα και με ακρίβεια με την χρήση ηλεκτρονικών υπεραυτοματοποιημένων μηχανημάτων (ταυτόχρονη γραμμή κοπής δύο ειδών συνδέσεως [τελάρο και συρτάρι]).

004-
005-exoplismos
006-exoplismos
007-exoplismos

Η διαδικασία για κάθε έργο ξεκινά από τη μελέτη του μηχανικού και στη συνέχεια επιλέγονται στο ειδικό πρόγραμμα του υπολογιστή τα αναγκαία για το κάθε έργο εξαρτήματα των αγωγών στα οποία προσαρμόζονται οι νέες διαστάσεις. Γίνεται ένας έλεγχος του κάθε εξαρτήματος στην οθόνη για αποφυγή τυχών ανθρώπινου λάθους και έπειτα όλα τα δεδομένα του έργου κρατούνται στη μνήμη. Στη συνέχεια τυπώνονται οι προδιαγραφές και οδηγίες που θα χρησιμοποιήσει ο χειριστής του μηχανήματος κοπής. Τυπώνονται επίσης οι αυτοκόλλητες ετικέτες με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα κολληθούν στα αντίστοιχα εξαρτήματα και θα διευκολύνουν έτσι το μοντάρισμα και την εγκατάσταση του αγωγού.

Η DUCTHELLAS ABEE είναι σήμερα μια επιχείρηση με μεγάλο κύκλο εργασιών και απασχολεί 48 εργαζόμενους εκ των οποίων 6 στη διοίκηση 2 στον τομέα έρευνας και ανάπτυξης 16 στην παραγωγή και στο Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας και 2 στις πωλήσεις. Οι υπόλοιποι όλοι τους έμπειροι τεχνικοί απαρτίζουν τα συνεργεία εγκατάστασης . Μια δυναμική ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών που έχει σαν στόχο να θέσει στη διάθεσή σας το καλύτερο προϊόν στην φθηνότερη δυνατή τιμή και στον ελάχιστο χρόνο και προπαντός όλα ελληνικά.

dunamiko